Ψηφιακή Πλατφόρμα Συμμετοχής του Πολίτη στα Κοινά του Δήμου Αβδήρων
 
21 Μαΐου, 2018
  Πληροφορίες Εγγραφής  

Καλώς Ήρθατε στην Ψηφιακή Πλατφόρμα Συμμετοχής του Πολίτη στα Κοινά του Δήμου Αβδήρων.
Για να συμμετέχετε ενεργά στις υπηρεσίες της πλατφόρμας θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη.
Οι κατηγορίες εγγεγραμμένων χρηστών είναι οι εξής: Συντονιστής, Δημότης, και Ενδιαφερόμενος.
Αν είστε δημότης του Δήμου Αβδήρων θα πρέπει να το δηλώσετε στην αντίστοιχη επιλογή της παρακάτω φόρμας και μόλις ο Δήμος το επιβεβαιώσει θα ενημερωθείτε με email στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει.
Αν δεν είστε δημότης του Δήμου Αβδήρων ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί στην κατηγορία «Ενδιαφερόμενος» και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά όλες τις υπηρεσίες της Πλατφόρμας.
Εάν θέλετε να γίνετε Συντονιστής της Πλατφόρμας θα πρέπει να το δηλώσετε στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας εγγραφής. Ο Δήμος Αβδήρων θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα χρειαστεί η φυσική σας παρουσία στην έδρα του Δήμου αρχικά για μία ολιγόλεπτη συνέντευξη και στην συνέχεια για την εκπαίδευσή σας στο διαχειριστικό εργαλείο της Πλατφόρμας. Στις αρμοδιότητες του Συντονιστή είναι ο συντονισμός των διαβουλεύσεων, των δημοσκοπήσεων και των ερωτηματολογίων. Μόνον αυτός - εκτός του Διαχειριστή που είναι αποκλειστικά στέλεχος του Δήμου Αβδήρων - μπορεί να ξεκινήσει μία νέα διαβούλευση, μία δημοσκόπηση ή ένα ερωτηματολόγιο.

Εγγραφή Πολίτη

Στοιχεία Σύνδεσης
Στοιχεία Πολίτη
Εικόνα
Εμφάνιση άλλου κωδικούΕμφάνιση άλλου κωδικού
Εγγραφή
Άκυρο
  Δημοσκόπηση  
Θα θέλατε να συμμετέχετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου;


Καταχώρηση  Αποτελέσματα

 


Δήμος Αβδήρων